HAPUSAI
Maitsevõi
6.00
OLIIVID À LA HUMAL
6.00
HUMALA KARTULIKRÕPSUD
Hapukoorekreem, murulauk. Lisa soovi korral Oscietra kaaviar 30 g / 50 g | +40.00 / +65.00
6.00
HUMALA SUITSUPÄHKLID
4.00
ÕLLESAI JA SOOLALÕHE
Hapukoor, murulauk, forellimari, sibul
14.00
PORCHETTA TONNATO
Kappar, sidrun, panko, oliivõli
12.00
AIAROHELISE SALAT
Endiiv, frisée, tammeleht, redis, šampanja vinegrett
10.00
SOOLASIIG
Tillimajonees, vutimuna, sibul
16.00
CACIO E PEPE JUUSTUPALLID
Parmesani aioli, murulauk
9.00
TRÜHVLI JUUSTUPALLID
Trühvlimajonees, värske trühvel. Lisa soovi korral Jamón Ibérico de Bellota | +4.00
10.00
PARMESANI JA TRÜHVLI FRIIKAD
Parmesani aioli, murulauk
9.00
GRILLITUD LUUÜDI
Hapusai, küüslaugu varred, chimichurri, äädikane sibul
14.00
BOUILLABAISSE SUPP
Karbid, krevetid, vähisabad, mandelkartul. See toit serveeritakse ühele portsjonina või supitirinas neljale.
18.00 / 60.00
STEAK AU POIVRE
Parmesani friikad, trühvlivõi, hapukas salat
29.00
SIBULA TARTE TATIN
Gruyère juust, tüümian, lehttaigen. See toit on sobilik jagamiseks.
17.00
TARTAR À LA PARISIENNE
Humala friikad, hapukas salat
19.00
KAMMELJAS À LA MEUNIÈRE
Petersell, rohelised köögiviljad. See toit on mõeldud kahele inimesele.
47.00
HUMALA ŠNITSEL
Vasika välisfilee, Béarnaise, sidrun, Humala sahver
20.00
VÜRTSIKAS VODKA RIGATONI
Parmigiano Reggiano, Grey Goose, Tai basiilik. Lisa soovi korral Jamón Ibérico de Bellota | +4.00
15.00
GRILLITUD TÜRGI OAD
Nobis, pähkel
5.00
HUMALA FRIIKAD
Küüslaugu dip
5.00
VÜRTSIKAD HUMALA FRIIKAD
Parmigiano Reggiano, küüslaugu dip
6.00
ROHELISED KÖÖGIVILJAD
Hernes, uba, 'nduja, mais
6.00
BÉARNAISE
4.00
CREMA CATALANA
Murakamoos, tüümian
8.00
ŠOKOLAAD
Küpsis, vanillijäätis, šokolaadivaht, kirsid
8.00
CLAFOUTIS
Rabarber, vaarikas, tonka uba, vanillijäätis
8.00
JUUSTUVALIK EESTIST JA ITAALIAST
Cruffini hapusai, keedis, kapparid. Lisa soovi korral Jamón Ibérico de Bellota | +4.00
15.00